WELKOM "RACEMAKKER!"

NIEUW!

DOWNLOAD DE TinQ4U app in de Google-appstore of Apple playstore en maak kans op een hele toffe prijs!

image winnen

Seizoen 2 is begonnen!

Waar kan je ons vinden?

Elke dinsdag om 20:30 gaan wij live op het YouTube kanaal: Racemakkers

Pak je popcorn, want het gaat een hilarische avond worden! Jack Plooij, is de host van de show en de andere RaceMakkers zijn.

De BN’ers: Jan Lammers, Rob van Someren, Jack Plooij, Rick Winkelman, Olav Mol, Sidney Samson, Ferri Somogyi, Gaston Starreveld, Andy van der Meijde, Marly van der Velden, Rachid Finge en Shelly Sterk.

Elke week zal er een bekende Nederlander te gast kom in de studio bij in Huis ter Duin. Volg onze socials om op de hoogte te blijven van alle leuke momenten!

De Racemakkers show was niet mogelijk zonder onze Racemakers!

 

Alle “RACEMAKKERS” hebben hun “Playseats” ontvangen, persoonlijk afgeleverd door Jack Plooij. De BN'ers zijn enorm gemotiveerd. Abonneer je op het RACEMAKKERS YouTube-kanaal Stay tuned!

“RACEMAKKERS” race uitleg door Olav Mol. Spectaculair virtueel racen met BN'ers. Olav geeft gas in zijn race car! Abonneer je op het RACEMAKKERS YouTube-kanaal. Stay tuned!

Race 6: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Monza! Dit keer racet Jan Joost van Gangelen mee met de wildcard.

Race 7: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Singapore! Dit keer racet niemand anders dan Jan Lammers met de wildcard.

Race 8: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Singapore! Dit keer racet Andy van der Meijde mee met de wildcard.

Onze “Racemakers”

Wij danken onze partners, die de realisatie van de programma's mogelijk maken, samen met alle RACEMAKKERS!