De Races

Seizoen 2, Live Show! Vanaf heden gaan we elke dinsdag avond om 20:30 live met de show! Kijk snel!

Seizoen 1, Race 1: De BN'ers racen met Olav en Jack, op het circuit van Austin. Dit keer racet Giel Beelen mee met de wildcard. 

Seizoen 1, Race 2: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Silverstone! Dit keer racet Rintje Ritsma mee met de wildcard.

Seizoen 1, Race 3: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Barcelona! Dit keer racet Bas Nijhuis mee met de wildcard.

Seizoen 1, Race 4: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Hongarije! Dit keer racet Raymond van Barneveld mee met de wildcard.

Seizoen 1, Race 5: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van São Paulo in Brazilië! Dit keer racet Humberto Tan mee met de wildcard.

Seizoen 1, Race 6: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Monza! Dit keer racet Jan Joost van Gangelen mee met de wildcard.

Seizoen 1, Race 7: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Singapore! Dit keer racet niemand anders dan Jan Lammers met de wildcard.

Seizoen 1, Race 8: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Singapore! Dit keer racet Andy van der Meijde met de wildcard.

Seizoen 1: Kijk hier de samenvatting van de eerste 4 afleveringen! Er komen veel verschillende circuits en BN'ERS in voor. 

Seizoen 1: Kijk in de samenvatting van de laatste 4 afleveringen hoe de BN'ERS het tegen elkaar opnemen!

WINNEN!

Churandy Martina, sprinter uit Curaçao, viermaal deelgenomen aan de Olympische Spelen. Martina is Nederlands recordhouder op de 60 m, 100 m, 200 m en de 4 x 100 m estafette en heeft daarnaast ook alle sprintrecords van de Nederlandse Antillen in handen.

Bas Nijhuis op de bank bij Jack Plooij! Als wildcard reed Bas mee met de derde race. 
Bas praat openhartig over zijn carrière als scheidsrechter!

Jack Plooij ontvangt Rintje Ritsma. De beer van Lemmer heeft bijzonder goed gescoord tijdens de tweede race met de RACEMAKKERS en toont aan dat hij nog steeds een “winnaar” is maar wel op andere vlakken dan het schaatsen. 

Jack Plooij ontvangt Giel Beelen, Giel heeft met een wildcard deelgenomen aan de eerste race met de RACEMAKKERS en bespreekt in “WINNEN” heel openhartig zijn pieken en dalen van zijn carrière.

Raymond van Barneveld zit bij Jack Plooij op de bank! Raymond heeft als darter bijna alles gewonnen wat er te winnen is. Hij legt uit in "WINNEN" waarom hij is gestopt met darten. Over zijn carrière als darter, heeft Raymond veel te vertellen. 

Humberto Tan zit bij Jack Plooij op de bank! Humberto praat over zijn eerste studie en over zijn loopbaan zoals deze tot nu toe is verlopen. Kijk naar "WINNEN" met Humberto Tan en leer meer over zijn carrière. 

Jan Joost van Gangelen zit bij Jack Plooij op de bank! Jan Joost praat over zijn bewogen loopbaan. Van sport presentator tot zanger, Jan Joost kan het allemaal. Kijk naar "WINNEN" met Jan Joost van Gangelen. 

Jan Lammers zit bij Jack Plooij op de bank! Jan geeft aan dat hij leeft in het moment. Als iets onmogelijk lijkt, pakt Jan dit aan! Kijk naar "WINNEN" met Jan Lammers!

Andy van der Meijde zit bij Jack Plooij op de bank! Andy is zeer openhartig over zijn leven. Hij praat over zijn carrière als voetballer waar hij met een lach naar terug krijgt. Verder praat Andy over zijn boek. Kijk naar "WINNEN" met Andy van der Meijde!

NIEUWS!

Het is zo ver, de eerste 8 afleveringen zitten er op! Racemakkers en het programma Winnen! Einde Seizoen 1 op naar Seizoen 2, wij maken 2 nieuwe makkers bekend! 

Omdat dat Andy vanaf nu een echte Racemakker is krijgt hij zijn eigen race set-up thuisbezorgd en geïnstalleerd! Wat verwacht jij van Andy's race-skills in het komende seizoen?

Onze “Racemakers”

Wij danken onze partners, die de realisatie van de programma's mogelijk maken, samen met alle RACEMAKKERS!