De Races

Race 1: De BN'ers racen met Olav en Jack, op het circuit van Austin. Dit keer racet Giel Beelen mee met de wildcard. 

Race 2: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Silverstone! Dit keer racet Rintje Ritsma mee met de wildcard.

Race 3: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Barcelona! Dit keer racet Bas Nijhuis mee met de wildcard.

Race 4: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Hongarije! Dit keer racet Raymond van Barneveld mee met de wildcard.

Race 5: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van São Paulo in Brazilië! Dit keer racet Humberto Tan mee met de wildcard.

Race 6: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Monza! Dit keer racet Jan Joost van Gangelen mee met de wildcard.

Race 7: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Singapore! Dit keer racet niemand anders dan Jan Lammers met de wildcard.

Race 8: De BN'ers racen met Olav en Jack op het circuit van Singapore! Dit keer racet Andy van der Meijde met de wildcard.

WINNEN!

Bas Nijhuis op de bank bij Jack Plooij! Als wildcard reed Bas mee met de derde race. 
Bas praat openhartig over zijn carrière als scheidsrechter!

Jack Plooij ontvangt Rintje Ritsma. De beer van Lemmer heeft bijzonder goed gescoord tijdens de tweede race met de RACEMAKKERS en toont aan dat hij nog steeds een “winnaar” is maar wel op andere vlakken dan het schaatsen. 

Jack Plooij ontvangt Giel Beelen, Giel heeft met een wildcard deelgenomen aan de eerste race met de RACEMAKKERS en bespreekt in “WINNEN” heel openhartig zijn pieken en dalen van zijn carrière.

Raymond van Barneveld zit bij Jack Plooij op de bank! Raymond heeft als darter bijna alles gewonnen wat er te winnen is. Hij legt uit in "WINNEN" waarom hij is gestopt met darten. Over zijn carrière als darter, heeft Raymond veel te vertellen. 

Humberto Tan zit bij Jack Plooij op de bank! Humberto praat over zijn eerste studie en over zijn loopbaan zoals deze tot nu toe is verlopen. Kijk naar "WINNEN" met Humberto Tan en leer meer over zijn carrière. 

Jan Joost van Gangelen zit bij Jack Plooij op de bank! Jan Joost praat over zijn bewogen loopbaan. Van sport presentator tot zanger, Jan Joost kan het allemaal. Kijk naar "WINNEN" met Jan Joost van Gangelen. 

Jan Lammers zit bij Jack Plooij op de bank! Jan geeft aan dat hij leeft in het moment. Als iets onmogelijk lijkt, pakt Jan dit aan! Kijk naar "WINNEN" met Jan Lammers!

Andy van der Meijde zit bij Jack Plooij op de bank! Andy is zeer openhartig over zijn leven. Hij praat over zijn carrière als voetballer waar hij met een lach naar terug krijgt. Verder praat Andy over zijn boek. Kijk naar "WINNEN" met Andy van der Meijde!

WINNAARS SUPERPAKKET

Ook jij kan deelnemen! Stem op het volgende circuit via de TinQ4U app en maak kans op een RACEMAKKERS SUPERPAKKET t.w.v. €500,-*. Download de TinQ4U app

De eerste prijswinnaar heeft het mooie RACEMAKKERS SUPERPAKKET in the pocket! 

De tweede prijswinnaar heeft de TinQ4U app gedownload en gestemd op het volgende circuit, meneer is daarom nu trotse eigenaar van het RACEMAKKERS SUPERPAKKET!

Onze “Racemakers”

Wij danken onze partners, die de realisatie van de programma's mogelijk maken, samen met alle RACEMAKKERS!